alle trucs van de foor


alle trucs van de foor 1.0

((vooral) in België)

alle beschikbare mogelijkheden

Algemene voorbeelden


Maar sommige berichten beschrijven mevrouw Fagard als een knalharde tante, die heerste met alle trucs van de foor.

http://de-bron.org/content/we-mogen-bellens-eigenlijk-dankbaar-zijn,

Telkens een speler beslist om niet alle punten op zijn dobbelsteenworp te gebruiken als bewegingspunten, moet die speler het overtollige aantal punten naar eigen goeddunken verdelen in de vorm van kolen aan zijn medespelers. Gooit iemand b.v. een "5" en hij verplaatst zijn locomotief slechts 2 vakjes dan moet hij drie kooltjes uit de voorraad nemen en verdelen aan zijn medespelers. Hierbij kan hij één medespeler gelukkig maken, maar hij kan ook diplomatisch drie medespelers elk één kooltje geven. Hierbij mogen de medespelers alle trucs van de foor gebruiken om aan hun kooltje te geraken: smeken, dreigen, beloven, schooien, uiterst lief glimlachen, ...

http://www.speldatabase.be/spelinfo.php?id=370&zoekcriteria=no

Kroatië wordt een ander paar mouwen dan Wales. "Op het EK vond ik Kroatië indrukwekkend. Het was een van de betere ploegen." "Het is een heel stevige ploeg, met erg veel goeie voetballers, gevaarlijke spitsen en veel beweging. Ze kennen alle truken van de foor. Het is een ploeg met techniek, kracht en snelheid. Alles zit erin."

http://www.sporza.be/cm/sporza/voetbal/Rode_Duivels/1.1425853?mode=atom,

Drie weken voor de verkiezingen heeft Antwerpen nog steeds geen burgemeester en dat terwijl heel het land dacht dat zijn benoeming nog maar een formaliteit was. Volgens Patrick Janssens, die enkele weken geleden na een politiek schimmenspel op het scherp van de snee door de regenboogcoalitie SP.A, CDV, VLD en Agalev op het schild werd gehesen, is dat de schuld van Vlaams Blok-kopstuk Philip Dewinter. Die zou alle 'truken van de foor' gebruiken om de benoeming van Janssens te vertragen.

http://aivpc41.vub.ac.be/persknipsels/vub20030428.html,

Er moest iets zijn met dat geweer, vond hij. Hij was er zeker van dat hij alles goed deed, hij mikte perfekt en drukte precies op de juiste manier af. Toch raakte hij maar enkele keren de pijpesteel, die in verscheidene stukjes brak maar voor de rest keurig rond de ijzerdraad bleef zitten. En de draad moest helemaal bloot zijn, anders kreeg men het zakmes niet. - Salu, vaste hand! zei de rosse. - 't Is allemaal bedrog en trukjes van de foor, riep Jan.

Kermis, Gaston Durnez,